aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Τους θέλει για το ματς-φωτιά

ΕΝΠ: Τους θέλει για το ματς-φωτιά

Η διοίκηση της ΕΝΠ βρίσκεται σε επαφές με κεντρικό αμυντικό και μέσο, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή τους. Στόχος της είναι να αποκτηθούν εγκαίρως για να αγωνιστούν στο ματς-φωτιά της 16ης αγωνιστικής με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τις θέσεις που επείγουν και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, κλείνοντάς τους εντός της προθεσμίας που τέθηκε, οι βυσσινί θα είναι πιο άνετοι για το κλείσιμο άλλων δύο ποδοσφαιριστών. Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ματέους Στσεπάνιακ, θα αναζητηθεί και σέντερ φορ, ενώ η τέταρτη προσθήκη θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα άλλον έναν μέσο.

Αγωνιστικά, προέχει ασφαλώς η μεθαυριανή δύσκολη επίσκεψη της Ένωσης στο ΓΣΠ, όπου θα την περιμένει ο ΑΠΟΕΛ. Αποστολή που διαχρονικά μοιάζει με βουνό, πόσο μάλλον η επικείμενη κατά την οποίαν οι πρωταθλητές θα θέλουν διακαώς επιστροφή στις νίκες μετά το 1-2 από την ΑΕΛ, στο ντεμπούτο μάλιστα του νέου προπονητή τους, Κόρε Iνγκεμπρίγκτσεν.

Το ευχάριστο για τους βυσσινί είναι ότι δεν αναφέρουν πρόβλημα απουσίας και σε περίπτωση που δεν ανατραπούν τα δεδομένα, ο Γκουστάβο Σιβιέρο θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το καλύτερο δυνατόν σχήμα.

Η ομάδα του Παραλιμνίου εισέρχεται σε δύσκολη εβδομάδα, καθώς μετά τον ΑΠΟΕΛ θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις με τη Δόξα. Πριν από το ματς πρωταθλήματος, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου είναι ορισμένο και το πρώτο ματς κυπέλλου. Αμφότερα τα παιχνίδια με τους πράσινους της Κατωκοπιάς θα διεξαχθούν στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ