aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Το βλέμμα του Σιβιέρο σε Ουντόζι και Βαρέλα

ΕΝΠ: Το βλέμμα του Σιβιέρο σε Ουντόζι και Βαρέλα

Μπορεί η εμφάνιση της ΕΝΠ στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής κόντρα στον Ερμή (0-1) να μην ήταν και η καλύτερη, όμως στο παιχνίδι δόθηκε η ευκαιρία στον Γκουστάβο Σιβιέρο να γνωρίσει περισσότερο τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του. Ο Αργεντινός προπονητής με μόλις δώδεκα ημέρες στην ομάδα ήταν αδύνατο να ξέρει τις δυνατότητες του κάθε παίκτη ξεχωριστά και το τεστ με τους «φτεροπόδαρους» του επέτρεψε να βγάλει κάποια συμπεράσματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Ουντόζι και Βαρέλα, οι οποίοι φαίνεται πως ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους, όμως έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο για να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύουμε θα διαφανεί εάν θα μπορεί ο Σιβιέρο να τους υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσος Μάρκου».

Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου να κολλήσουν δεύτερη νίκη, μετά το «διπλό» επί της Δόξας, για να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η ψυχολογία, πάντως, των παικτών είναι ανεβασμένη και υπάρχει πίστη για την πρώτη εντός έδρας επιτυχία στο πρωτάθλημα για να πάρουν χαρά και οι οπαδοί της ομάδας που θα βρίσκονται στην αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ