aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Παραμερίζοντας την πίκρα...

ΕΝΠ: Παραμερίζοντας την πίκρα…

Υπάρχουν λόγοι για προβληματισμό στις τάξεις της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, μετά τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη δεινή προτελευταία θέση του β’ γκρουπ, έχοντας δώσει μάλιστα τα τελευταία δύο παιχνίδια με την Αλκή (0-2) και τη Δόξα (2-2), έχοντας για μεγάλο διάστημα αριθμητικό μειονέκτημα. Οι βυσσινί ελπίζουν πως στη συνέχεια δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο, που δυσκολεύει την προσπάθειά τους.

Εντούτοις, μη έχοντας άλλη επιλογή, αφήνουν κατά μέρος για λίγο την προσπάθεια παραμονής, έχοντας μπροστά τους την αυριανή ρεβάνς στο «Τάσος Μάρκου» με τον ΑΠΟΕΛ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Μπροστά τους υπάρχει ιστορική ευκαιρία και μετά τη στενή ήττα με 0-1 στο ΓΣΠ, έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν για την έκπληξη.

Γι’ αυτό και χθες εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας τους φίλαθλους της επαρχίας Αμμοχώστου να κατακλύσουν τη δυτική κερκίδα. «Επειδή η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια, η διοίκηση ανακοινώνει ότι θα ανοίξει τρία ταμεία στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, αλλά προς αποφυγήν συνωστισμού και ενδεχομένως ταλαιπωρίας προτρέπουμε τον κόσμο μας να προμηθευτεί τα εισιτήρια του από τα γραφεία μας που βρίσκονται παραπλεύρως του σωματείου ΕΝΠ έναντι από το Δημαρχείο Παραλιμνίου», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, δεν υπολογίζονται για τον αυριανό επαναληπτικό οι αποβληθέντες Αγγελής Αγγελή και Χοβανές Αμπαρτζουμιάν. Όσο για τους Βασίλη Βαλιάνο και Μπόρις Κλέιμαν, η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ