aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ – Πάφος: Άxαρη ισοπαλία στο Παραλίμνι (pics)

ΕΝΠ – Πάφος: Άxαρη ισοπαλία στο Παραλίμνι (pics)

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα έφθασε το Παραλίμνι, τα έξι η Πάφος FC αλλά δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένες από το μεταξύ τους ισόπαλο αποτέλεσμα. Αντιθέτως, θεωρούνται χαμένες και οι δύο… κι ας μην έχασαν αφού οι βυσσινί δεν μπόρεσαν να κάνουν το περαιτέρω άλμα και να ξεφύγουν του Εθνικού που ακολουθεί και οι κυανόλευκοι της Πάφου να βρεθούν στην εξάδα. Ο αγώνας στο «Τάσος Μάρκου» άρχισε με καθυστέρηση έξι λεπτών, λόγω αργοπορημένης καθόδου του ασθενοφόρου στο στάδιο.

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, έγιναν όλα μέσα σ’ ένα δίλεπτο αφού το Παραλίμνι προηγήθηκε στο 20’ με τον Θεοδώρου και η Πάφος FC ισοφάρισε στο 21’ με τον Μπεριγκό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να πάρουν προβάδισμα, με τον Μπεριγκό να μην νικά τον Κλάιμαν με πέναλτι.

Χωρίς να φθάσει σε ψηλά επίπεδα θεάματος το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες κατάφεραν να πετύχουν από ένα γκολ μέσα σ’ ένα δίλεπτο (20’-21’). Η γηπεδούχος ομάδα πήρε προβάδισμα με γκολ του Θεοδώρου και η απάντηση της φιλοξενούμενης ήταν άμεση, πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των βυσσινί, με γκολ του Μπεριγκό. Ακολούθως, δεν έγιναν μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες παρά την θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Το Παραλίμνι είχε ένα άστοχο σουτ με τον Βαρέλα και η Πάφος FC μια άστοχη κεφαλιά του Μπεριγκό. Μάλιστα, η Πάφος FC απώλεσε τεράστια ευκαιρία με το τέλος του ημιχρόνου (45’+3) να κάνει την ολική ανατροπή και πάλι με τον Μπεριγκό, όμως η εκτέλεση πέναλτι αποκρούστηκε από τον Κλέιμαν. Στο πέναλτι υπέπεσε ο Σπόλιαριτς που έκανε χέρι εντός περιοχής.

Στην επανάληψη και πάλι η εικόνα του αγώνα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, παρά την διάθεση των ποδοσφαιριστών. Δεν έφτιαξαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και στο τέλος συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Το Παραλίμνι είχε την πιο σημαντική φάση με τον Μπαρμπόσα στο 80’, ενώ η Πάφος FC αν και είχε την κατοχή δεν απείλησε την εστία του Κλάιμαν.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Τσέντομιρ Γιανέφσκι): Κλάιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Στάροκιν, Σπόλιαριτς, Ριέρα, Θεοδώρου (89’ Ουντόζι), Βαρέλα, Αγκίρι (Κοσμάς 67’), Ρουσιάς (61’ Σαντίκ).

Πάφος (Κάμερον Τόσακ):Ρούντκο, Σιρόκ, Αραγιούρι, Αντωνίου, Βαλεριάνος, Μπεσάρα (81’ Ανγκούλο), Φόλπρεχτ (60’ Νέμετς), Μπεριγκό, Βα, Βαλακάρι, Ράκελς (60’ Πανός).

Σκόρερ: 20′ Θεοδώρου / 21′ Μπεριγκό

Κίτρινες: Βαρέλα / Αντωνίου, Αραγιούρι

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ Βοηθός: Νίκος Εγγλέζου.

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

4ος: Αναστάσης Αναστάση.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ