aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕΝΠ - Ομόνοια 0-1: «Γεια σας, με λένε Τσέποβιτς και βάζω γκολ»! (vid)

ΕΝΠ – Ομόνοια 0-1: «Γεια σας, με λένε Τσέποβιτς και βάζω γκολ»! (vid)

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Ομόνοια νίκησε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με 0-1 στο «Τάσος Μάρκου» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για δεύτερο σερί παιχνίδι οι πράσινοι νίκησαν χωρίς να δεχτούν γκολ, έφτασαν τους 43 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Απόλλωνα, δια χειρός… Τσέποβιτς, που συστήθηκε με γκολ.

Η ΕΝΠ γνώρισε την ήττα μετά από τρεις νικηφόρες αγωνιστικές. Ήταν παράλληλα η πρώτη φορά που οι βυσσινί έμειναν χωρίς γκολ, μετά από έξι συνεχόμενα παιχνίδια που σκόραραν. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρέμεινε στους 21 βαθμούς και την 11η θέση.

Το ματς

Η Ομόνοια σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Προσπάθησε με ωραίες συνεργασίες να φτάσει στα αντίπαλα καρέ,  με κύριους εκφραστές των επιθέσεων της του Παπουλή, Λέτσγιακς και Τιάγκο. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να φτάσει στο γκολ. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, αν και αμύνθηκαν εξαιρετικά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Φαμπιάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι βυσσινί πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν, ωστόσο και πάλι η Ομόνοια ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας, και έφτανε με περισσότερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Στο 80’ στο ντεμπούτο του ως βασικός, ο Μάρκο Τσέποβιτς ήταν αυτός που έδωσε την λύση με κοντινή προβολή, μετά από κεφαλιά – πάσα του Γκόμες, από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ. Ο Σέρβος επιθετικός με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έστειλε την ομάδα του στην κορυφή, με ένα ματς περισσότερο από τον Απόλλωνα.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Κάρλος Φερέρ): Γκατσέφσκι, Μπαρμπόσα, Μπάλαζιτς, Κυριάκου, Πάνος (46′ Κοσμά), Μαϊσουράντζε, Μουλαζίμης (90+1′ Ουντόζι), Θεοδώρου (78′ Μπαλοτέλι), Φελίπε, Νγκο, Ντένινγκ (84′ Μαρκόφσκι).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτζγιακς, Γκόμεζ, Γκόμεθ, Παπουλής, Μποτεάκ (54′ Ντούρις), Τιάγκο (54’Λοϊζου), Τσέποβιτς (90+1′ Κούσουλος).

Σκόρερ: – / 80′ Τσέποβιτς

Κίτρινες: Φελίπε, Νγκο, Μπαρμπόσα / Λέτσγιακς

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος.

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός: Μαρίνου Μιχάλης.

4ος:  Νεοφύτου Νεόφυτος.

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ