aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΕΝΠ: «Όχι στον πανικό»

Η ήττα από την Αλκή επέφερε απογοήτευση στις τάξεις του Παραλιμνίου, όμως δεν τους πιάνει πανικός. Οι βυσσινί είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην Κατηγορία.

«Τα πάντα θα κριθούν μέχρι τέλους. Εμείς θα το παλέψουμε για να έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε παιχνίδι με την Αλκή στο Παραλίμνι. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός δεν ήρθε η καταστροφή. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και αυτή η ομάδα το απέδειξε ότι μπορεί και θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία», τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Φάνου.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα, που ακολουθεί, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης επισήμανε: «Ακόμα ένας τελικός, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε τις δυνατότητές της. Περιμένουμε να δούμε τους ποδοσφαιριστές ακόμα πιο παθιασμένους και με περισσότερη θέληση. Είναι κομβικό παιχνίδι».

Ο Φελκ είδε τον Αμπαρτζουμιάν να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι στη διάθεσή του, ενώ επικρατεί αισιοδοξία πως το ίδιο θα γίνει και με τους Κλέιμαν και Βαλιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ