aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα: Όσο λιγοστεύουν οι αγώνες, μειώνονται και οι πιθανότητες για παραμονή

ΕΝΠ-Νέα Σαλαμίνα: Όσο λιγοστεύουν οι αγώνες, μειώνονται και οι πιθανότητες για παραμονή

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Τρία σου και τρία μου» είπαν Νέα Σαλαμίνα και Πάραλίμνι στον αγώνα που έγινε στο «Τάσος Μάρκου» και είχε απίστευτη τροπή, όμως το ισόπαλο αποτέλεσμα (3-3) είναι σαν ήττα και για τις δύο ομάδες.

Έμειναν κολλημένες στην επικίνδυνη ζώνη και όσο λιγοστεύουν και οι αγώνες, μειώνονται και οι πιθανότητες για παραμονή στην Κατηγορία, ιδιαίτερα για την ομάδα του Παραλιμνίου που παραμένει στην προτελευταία θέση.

Ιδανική αυτόχειρας η Νέα Σαλαμίνα, που προηγήθηκε με 3-0 με χατ τρικ του Βάγκνερ (13′ πεν., 32′, 37′) που έφθασε τα 16 γκολ και είδε την προσπάθεια να γκρεμίζεται στο δεύτερο ημίχρονο με τους βυσσινί να απαντούν με τους Κυριάκου 52′, Φελίπε 69′, Ουντόζι 87′ και να παίρνουν τον ένα βαθμό. Ανεπιθύμητο αποτέλεσμα αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς, για το Παραλίμνι καλύτερα ο ένας βαθμός παρά κανένας.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές. Αρχικά, αποβλήθηκε ο Μπάλαζιτς μόλις στο 11’ σε μια φάση που ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και πήρε προβάδισμα και στη συνέχεια ο Κονφέ (59’). Αποβολές που επηρέασαν. Στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό η Νέα Σαλαμίνα και προηγήθηκε με 3-0 και στο δεύτερο το Παραλίμνι φθάνοντας στην ισοφάριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ