aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ: Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο

ΕΝΠ: Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο

Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Παραλίμνι, με τα αποτελέσματα της ομάδας να πιστοποιούν την καλή αγωνιστική κατάσταση της. Η σπουδαία απ’ όλες τις απόψεις νίκη επί του Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο (1-0) ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους «βυσσινί», σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, καθώς και άλλες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία έκαναν την έκπληξη και πήραν το τρίποντο στα δικά τους παιχνίδια.

Βαθμολογικά η ομάδα παραμένει ακόμη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, όμως τουλάχιστον φαίνεται να ξεμπερδεύει από μια ομάδα, τη Δόξα και θα δώσει μεγάλη μάχη με τουλάχιστον τις άλλες τρεις (Εθνικό, Πάφος FC και Ολυμπιακό) για την αποφυγή της άλλης θέσης που οδηγεί στη Β’ Κατηγορία. Η αγωνιστική μεταμόρφωση του Παραλιμνίου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις πολύ καλές μετεγγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, με την αμυντική γραμμή της ομάδας να σουλουπώνεται αρκετά, στο ανέβασμα του Βαρέλα ο οποίος βλέπει πλέον δίχτυα, ενώ άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο περιμένουν πως και πως (και) τα γκολ από τον Σαντίκ.

Ακολουθεί, τώρα το σημαντικό παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Τάσος Μάρκου», με την Ένωση να θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της και να πανηγυρίσει άλλη μια σημαντική νίκη μπροστά τους οπαδούς της. Επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Τσέντομιρ Γιανέφσκι οι Ριέρα και Σπόλιαριτς, ενώ ο Βαλλιάνος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ