aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕΝΠ-Καρμιώτισσα 1-1: Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά και πάλι...

ΕΝΠ-Καρμιώτισσα 1-1: Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά και πάλι…

Καρμιώτισσα θα λένε στο Παραλίμνι και θα… κόβουν λάσπη! Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου γλίτωσε τα χειρότερα στο «Τάσος Μάρκου», ισοφαρίζοντας 1-1 με τον Μπάρνι στο 90’+2 το γκολ που πέτυχε ο Ρομό στο 11’. Αποτέλεσμα που είναι λίγο καλύτερο από ήττα, καθώς απέναντι στην αδιάφορη και ουραγό της βαθμολογίας, η νίκη ήταν επιτακτική στην προσπάθεια της γηπεδούχου για παραμονή.

Μάλιστα, ήταν το τέταρτο παιχνίδι στη σεζόν που δεν μπόρεσε να νικήσει τη σημερινή αντίπαλό της, καθώς έφερε άλλη μία ισοπαλία (2-2), ενώ δέχτηκε και δύο ήττες από αυτήν (2-1, 4-2). Γίνεται κατανοητό το μέγεθος της ζημιάς που υπέστησαν οι γηπεδούχοι στη σεζόν από τους μαυροκόκκινους. Το αποτέλεσμα δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια της ηττημένης για παραμονή, αν και ανέβηκε στους 33 βαθμούς και τη 13η θέση, προσπερνώντας τον Ερμή.

Όσο για το παιχνίδι, η ομάδα που είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, ήταν η γηπεδούχος. Δέχτηκε το γκολ στο 11’ από τον κεφαλιά του Ρομό και, αφού χρειάστηκε λίγο χρόνο να ξεπεράσει το σοκ, άρχισε να αναζητά την ισοφάριση. Έως το τέλος του ημιχρόνου είχε κυριότερη στιγμή της το δοκάρι με την κεφαλιά Ενγκού (43’), ενώ είχε άλλες δύο καλές φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ουντόζι (38’-κεφαλιά άουτ, 40’-σουτ και απόκρουση του Κίττου).

Επιλογή δεν υπήρχε για τους βυσσινί στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν ακόμη περισσότερο για το γκολ. Το σκηνικό μεταφέρθηκε στην περιοχή των φιλοξενουμένων, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να ψάχνουν την ισοφάριση διακαώς. Η αλήθεια είναι ότι δημιούργησαν αρκετές (Φελίπε 52’-σουτ, Γκαντό 57’-κεφαλιά, 72’-κεφαλιά, Θεοδώρου 62’-κεφαλιά, Μαρκόφσκι 63’-σουτ, 74’-σουτ, Ουντόζι 71-σουτ, Μπαρμπόσα 77’-κεφαλιά, Μπελόνε 87’-κεφαλιά) και άλλο ένα δοκάρι με σουτ του Λουσέρο (83’).

Εκεί που άρχισαν οι ελπίδες να χάνονται, ήρθε το γκολ του Μπάρνι στο 90’+2 να λυτρώσει εν μέρει την Ένωση στην 21η τελική προσπάθειά της. Είχε όμως και 22η στο 90’+5, με κεφαλιά του Μπελόνε και παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω.

H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκαντσέφσκι, Λουσέρο, Kυριάκου (34′ Ενγκού), Μπαρμπόσα, Ίρεπ, Μπάρνι, Ουντόζι, Φελίπε, Θεοδώρου, Γκαντό (82′ Μπελόνε), Μαρκόφσκι (78′ Μουλαζίμης).

Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Κίττος, Στυλιανού (73′ Αμπουμακάρι), Χριστοφή, Χρίστου (46′ Παχίπης), Μιχαήλ, Ρέινολντς (25′ Ορφανίδης), Νεοφύτου, Δημητρίου, Χέρσκοβιτς (61’ Γενεθλίου), Χατζηβασίλης, Ρομό (74′ Γεωργίου).

Σκόρερ: Μπάρνι 90’+2 /  Ρομό 13′

Κίτρινες: Λουσέρο, Γκαντό, Ουντόζι, Ίρεπ / Νεοφύτου, Κίττος, Χρίστου

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης.

Α’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος: Κώστα Ροβέρτος.

VAR: Σολωμού Δημήτρης.

AVAR: Γεωργίου Παύλος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τράττου Λεόντιος.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

13′ ΓΚΟΛ 0-1! Ο Νεοφύτου σέντραρε, ο Κυριάκου προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήρε κατεύθυνηση προς τη μικρή περιοχή και ο Ρομό επίσης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

TEΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

90’+2 ΓΚΟΛ 1-1! Ο Θεοδώρου σέντραρε, ο Ουντόζι κατέβασε και ο Μπάρνι σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ