aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΝΠ – Ερμής: Μόνο μια ομάδα «καίγεται» για τη νίκη

ΕΝΠ – Ερμής: Μόνο μια ομάδα «καίγεται» για τη νίκη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί σήμερα (19:00) στο «Τάσος Μάρκου», εκεί όπου θα αναμετρηθούν το Παραλίμνι και ο Ερμής. Η γηπεδούχος ομάδα είναι αυτή που «καίγεται» για την κατάκτηση των τριών βαθμών, καθώς η φιλοξενούμενη είναι ήδη και βαθμολογικά υποβιβασμένη στη Β’ Κατηγορία. Συνεπώς είναι αντιληπτό σε ποια πλευρά μεταφέρεται το άγχος για τη νίκη.

Με νέο προπονητή στο τιμόνι τους, τον Γιώργο Κοσμά, οι «βυσσινί» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το ζητούμενο και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του αγώνα στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και την Αλκή, που βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πιο πάνω στον πίνακα κατάταξης. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά για το Παραλίμνι, δεν υπολογίζεται ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με επιπλέον δύο αγωνιστικές, ενώ ο Βαλλιάνος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Απ’ την άλλη, ο Ερμής χωρίς αγωνιστικά και βαθμολογικά κίνητρα στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα προσπαθήσει να βγάλει μία καλή εικόνα στο γήπεδο. Ουσιαστικά το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα της Αραδίππου είναι να παίξουν όλοι για την αξιοπρέπεια του συλλόγου αλλά και τον εαυτών τους. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Δασκαλάκη οι «φτεροπόδαροι» θα παλέψουν κι ό,τι βγει.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση έχει αρχίσει ήδη προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, αρκετοί παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει με τελευταίο τον Ντε Μέλο, και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει κι άλλος μέσα στη βδομάδα. Ο Γιάννης Ταραλίδης φαίνεται να είναι καλύτερα και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ