aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΕΝΠ - ΑΠΟΕΛ: Ο «μαέστρος» έγινε εκτελεστής και καθάρισε στο Παραλίμνι (vid)

ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ: Ο «μαέστρος» έγινε εκτελεστής και καθάρισε στο Παραλίμνι (vid)

Στη νίκη πρόκριση επί της Καϊσάρ Καζακστάν για τον 2o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη Πέμπτη ο Γκάγιας Ζαχίντ είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα τέρματα του ΑΠΟΕΛ. Τρεις μέρες αργότερα ο Νορβηγός με καταγωγή από τον Πακιστάν ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και υπέγραψε με δύο γκολ τη νίκη με 2-0 των γαλαζοκιτρίνων στο Παραλίμνι.

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πέτυχε το ζητούμενο στο «Τάσος Μάρκου» και πανηγύρισε τρίτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε με άγριες διαθέσεις στο ματς, καθώς δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα ο Ενσούε απείλησε την εστία των βυσσινί. Στο 2’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ατζίλι και φάση διαρκείας στην περιοχή του Γκαντσέφσκι ο Ζαχίντ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0 για τους γαλαζοκίτρινους.

Η ομάδα της Λευκωσίας έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, έψαξε το δεύτερο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Ένωση σταδιακά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και επεδίωξε να φτάσει απειλητικά στην εστία του Σίλβα.

Μάλιστα, η ομάδα Μάριου Καρρά έχασε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με το συρτό σουτ Αϊρέπ στο 66’ να αναγκάζει τον Σίλβα σε δύσκολη απόκρουση στη δεξιά πλευρά της εστίας του. Έξι λεπτά αργότερα ο ΑΠΟΕΛ «καθάρισε» το παιχνίδι και «σκότωσε» τις ελπίδες της Ένωσης για βαθμολογικό κέρδος. Ο Τάαμαρι έφυγε ταχύτητα στην αντεπίθεση από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Ζαχίντ, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις ο Ζορζ έσωσε προ της γραμμής τέρματος την εστία του ΑΠΟΕΛ σε σουτ του Μπαλοτέλι.

Στους εφτά βαθμούς ο ΑΠΟΕΛ, στο «βυθό» η Ένωση παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΠ (Μάριος Κκαράς): Γκαντσέφσκι, Φαν Άνχολτ, Μπάλαζιτς, Μπαρπόσα, Αϊρέπ, Κοσμάς (46΄Μαϊσουράντζε), Μπελόνε (60′ Ντένινγκ), Λουσέρο (71′ Μπαλοτέλι), Θεοδώρου, Μπάλαζιτς, Μαρκόφσκι.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ζεράλδες, Ενσούε, Ζορζ, Γουίλερ (8′ Σιέλης), Ανουάρ, Ζαχίντ (80′ Λουντεμό), Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Ατζίλι (70′ Εντονγκαλά), Νούχιου.

Σκόρερ: 2′, 72′ Ζαχίντ

Κίτρινες: Φελίπε, Μαρκόφσκι / Ανουάρ, Ντε Βινσέντι.

Αποβολές: -/-

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

4ος: Αναστάση Αναστάσης

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ