aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕνισχύθηκε με παίκτες από Ερμή και Νέα Σαλαμίνα

Ενισχύθηκε με παίκτες από Ερμή και Νέα Σαλαμίνα

Η ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, ανακοίνωσε άλλες δύο μετεγγραφές μετά από τους Τσιακλή και Τζιακουρή κι έτσι ολοκληρώθηκε ο μετεγγραφικός σχεδιασμός Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Σάββα Λύτρα από τον Ερμή Αραδίππου και τον Δημήτρη Κασάπη από τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ανακοίνωση για τον Λύτρα: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση από τον Ερμή Αραδίππου του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Σάββα Λύτρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο Σάββας παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταγράψει συμμετοχές με την ομάδα του Ερμή στην Α’ Κατηγορία. Σάββα σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!»

Η ανακοίνωση για τον Κασάπη: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Δημήτρη Κασάπη. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Νέας Σαλαμίνας. Με την απόκτηση του νεαρού Κασάπη η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις μετεγγραφικές κινήσεις οι οποίες έγιναν με στόχο την ενδυνάμωση και την αναπλήρωση των άτυχων παικτών που χάνουν την ποδοσφαιρική περίοδο λόγω τραυματισμών. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΜΕΑΠ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ