aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕνίσχυση με Σταύρου

Ενίσχυση με Σταύρου

Πέρα από τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, στη Νέα Σαλαμίνα γίνονται έντονες διεργασίες αναφορικά με την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον σκάουτερ Σταύρο Σταύρου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου. Με τον τρόπο αυτό το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας ενισχύθηκε ποιοτικά σε ένα σημαντικό πόστο και η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί τη διοίκηση της ομάδας που βλέπει να υλοποιείται το πλάνο της.

Ο κ. Σταύρου πέρασε από το τμήμα σκάουτινγκ της Αλκής και ακολούθως δούλεψε στην Ομόνοια Λευκωσίας. Βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της ομάδας της Αμμοχώστου και πριν από λίγο επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Aνακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Σταύρου Σταύρου στο τμήμα σκάουτιγκ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κ. Σταύρου έχει εργαστεί με επιτυχία σε Αλκή και Ομόνοια και τώρα θα πλαισιώσει το αντίστοιχο τμήμα της Νέας Σαλαμίνας».

stavros stavrou stavros stavrou1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ