aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΕνισχυμένη και αποφασισμένη η Νέα Σαλαμίνα

Ενισχυμένη και αποφασισμένη η Νέα Σαλαμίνα

Η ήττα από την Ομόνοια, είχε ως αποτέλεσμα η Νέα Σαλαμίνα να οπισθοχωρήσει δυο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Από την τέταρτη βρίσκεται πλέον στην έκτη. Ωστόσο, όπως είπε και ο Πουρσαϊτίδης, από την ομάδα του εξαρτάται εάν θα διατηρηθεί εντός εξάδας με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος».

Θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι, ενώ είναι αποφασισμένοι για να επανέλθουν στις επιτυχίες και να συνεχίσουν την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα και επίτευξη του στόχου της εξάδας. Άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι εκ νέου πισωγύρισμα για τη Νέα Σαλαμίνα, που αντιμετωπίζει με κάθε σοβαρότητα το αυριανό ματς και σε καμιά περίπτωση δεν εφησυχάζει λόγω της παρουσίας του αντιπάλου της στην προτελευταία θέση.

Βεσελόφσκι και Τζολοβάρτ επανέρχονται και θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ έτοιμος είναι και ο Άγους. Επίσης, ο Τιάγκο, που έμεινε στον πάγκο και αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Ομόνοια, πετυχαίνοντας το γκολ και είχε δοκάρι, θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Αμφίβολος είναι ο Νουρ, που πέρασε από εξετάσεις για ενοχλήσεις στη μέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ