aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μιχαήλ»

«Ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μιχαήλ»

Εξελίξεις εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να σημειωθούν στο θέμα Νεόφυτου Μιχαήλ, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του «Sports1» ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Νέας Σαλαμίνας:

Για το θέμα Νεόφυτου Μιχαήλ: «Ο Νεόφυτος είναι τερματοφύλακας της ομάδας. Υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες, αλλά όχι επίσημο ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε το τέλος της μέρας, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχει η ρήτρα αλλά και η θέληση του ποδοσφαιριστή, τι θα επιλέξει. Αν αποχωρήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι σε εγρήγορση. Έχουν προταθεί τερματοφύλακες και αξιολογούνται. Είμαστε πανέτοιμοι για να στελεχωθεί η ομάδα των τερματοφυλάκων σε περίπτωση αποχώρησης».

Για το κατά πόσον τους προβληματίζει το γεγονός ότι είναι Κύπριος: «Ήταν τραυματίας τις τελευταίες μέρες, όπως και ο Κούλλης Παύλου. Υπολογίζουμε πολλά πάνω τους, δυστυχώς έχασαν μεγάλη περίοδο προετοιμασίας και δεν θα τους έχουμε στο βασικό σχήμα. Μας προβληματίζει ότι χάνουμε δύο αξιόλογους Κύπριους για την πρεμιέρα. Αν θα επιλέξει Κύπριους ή άλλους για την εντεκάδα ο προπονητής θα φανεί σήμερα ή αύριο. Είναι θέμα προπονητή».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας: «Στόχος ήταν να ήμασταν έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική. Ίσως υπάρχουν παίκτες που θέλουν χρόνο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα είναι πανέτοιμοι. Ελπίζουμε να σπάσει το ρόδι και να ξεκινήσουμε θετικά. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύουμε ότι αν ξεκινήσουμε νικηφόρα θα έχουμε και καλύτερη πορεία».

Για περαιτέρω ενίσχυση: «Αν δεν καλυφθεί το κενό εσωτερικά θα προβούμε σε μια ακόμα κίνηση. Αν βρεθεί κάτι καλό για την ομάδα μας τότε θα προχωρήσουμε. Υπάρχει το πράσινο φως από τη διοίκηση. Προτιμούμε Κύπριο γιατί μπορεί να ξαναπροκύψει πρόβλημα, αλλά αν δεν βρεθεί υπάρχει πιθανότητα να πάμε με ξένο».

Για τον Παύλου: «Την τελευταία βδομάδα προπονείται κανονικά, είναι θέμα του προπονητή αν θα τον έχει στην εντεκάδα. Σίγουρος απών θα είναι ο Νεόφυτος Μιχαήλ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ