aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΕνδιαφέρει και ο Παναγή

Ενδιαφέρει και ο Παναγή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μπρος ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Πάφος FC. Δεν αναμένεται πως θα αποχωρήσουν άλλοι ποδοσφαιριστές, πλην από εκείνους που ήδη έχουν ανακοινωθεί ότι αποτελούν παρελθόν. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια για απόκτηση των Ζοέλ Περέιρα και Γεράσιμου Φυλακτού, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κούλη Παναγή. Ο 23χρονος αρχηγός του Άρη είναι ελεύθερος και οι γαλάζιοι σκέφτονται σοβαρά την απόκτησή του.

Υπάρχει χρόνος για να καλυφτούν όλες οι θέσεις που έχει ανάγκη το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς, ο οποίος κινεί τα νήματα, για όλες τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Μετά από την πολύ καλή πορεία που είχε η ομάδα της Πάφου, προσδοκούν σε καλύτερη παρουσία του χρόνου, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις.

Μέσα από τα παιχνίδια που έδωσε η Πάφος FC στη λήξασα αγωνιστική περίοδο, διαπιστώθηκε η πολύ καλή ποιότητα αρκετών ποδοσφαιριστών, όμως έβλαψε ο μικρός αριθμός των διαθέσιμων επιλογών που είχε ενώπιον του ο Κροάτης προπονητής. Αυτό το φαινόμενο δεν θέλουν να το ξαναβρούν μπροστά τους και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αυξηθεί ο αριθμός των έτοιμων επιλογών της ομάδας. Στην Πάφο έχουν δημιουργήσει πολύ δυνατές βάσεις για να κάνουν το επόμενο βήμα, με την είσοδο στην πρώτη εξάδα και ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ