aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνδεκα συν δύο ΑΕΛίστες

Ένδεκα συν δύο ΑΕΛίστες

Συνεχίζεται η τροφοδοσία Εθνικών Ομάδων από την ΑΕΛ. Σε αυτές τις κλήσεις  έντεκα συνολικά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας συν δυο ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται δανεικοί σε ομάδες εξωτερικού συμπεριλαμβάνονται σε Εθνικές ομάδες.

Κάνοντας αρχή με την Εθνική Νέων (Κ19) της Κύπρου, στην αποστολή της Πορτογαλίας από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Σάββα Δαμιανού συμπεριλήφθηκαν οι Γιάννης Γερολέμου και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης. Μετά την πρόκριση της από τον προκριματικό γύρο τον περασμένο Νοέμβριο στον Elite round, η αποστολή της Εθνικής μας από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκεται στην Πορτογαλία για τις πιο δύσκολες εξετάσεις και αργότερα θα πραγματοποιήσει και την πρώτη της προπόνηση.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό κληρώθηκε στον έκτο όμιλο μαζί με την Πορτογαλία που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες, τη Σκωτία και την Τουρκία.

Πρώτος αντίπαλος μας ήταν η Πορτογαλία σήμερα 20 Μαρτίου (ήττα με 0-3), θα ακολουθήσει ο αγώνας με τη Σκωτία στις 23 Μαρτίου και φινάλε στις 26 Μαρτίου με αντίπαλο την Τουρκία. Με την Εθνική Ελπίδων (Κ21) των Σκοπίων βρίσκεται και φέτος ο Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι, του οποίου η ομάδα του θα πραγματοποιήσει φιλικούς αγώνες. Στις 22/03 με Ουκρανία εκτός έδρας, στις 24/03 με την Λετονία εντός και τέλος στις 26/03 με την Εσθονία εκτός έδρας.

Στην κλήση της Εθνική Ανδρών βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Ο Ανδρέας Αβραάμ, ο Χρίστος Γουίλερ, ο Ανδρέας Μακρής, ο Νέστορας Μυτίδης και ο Ντόσα Ζούνιορ. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 21 Μαρτίου το Σαν Μαρίνο στις 19:00 στο ΓΣΠ και στις 24 Μαρτίου, επίσης στο ΓΣΠ το Βέλγιο, στις 21:45.

Ξανά στις κλήσεις της Αϊτή ο Κέβιν Λαφράνς. Ο αγώνας της Αϊτή απέναντι στην Κούβα θα πραγματοποιηθεί στις 24/03. Στην κλήση της Εθνικής Κουρασάο συμπεριλήφθηκε ο ποδοσφαιριστής μας Ζαρκίνιο Αντόνια του οποίου η χώρα θα αγωνιστεί απέναντι στην Αντίκουα στις 23/03.

Τέλος, ο τερματοφύλακας Ζοσιμάρ Βοζίνια έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου  το οποίο θα αγωνιστεί απέναντι στην Εθνική Λεσόθο. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/03.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κλήση της Εθνικής Ελπίδων (Κ21) είναι και ο Στυλιανός Παντελή όπου αγωνίζεται ως δανεικός στην Γελγκάβα Λετονίας όπως και ο Κίρε Μαρκόσκι όπου και αυτός πήρε κλήση για την Εθνική Σκοπίων και αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπάρτακ Τιρνάβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ