aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας πρώην Ομονοιάτης για Απόλλων και ΑΠΟΕΛ: «Πάντα πρωταθλητής, αλλά…»

Ένας πρώην Ομονοιάτης για Απόλλων και ΑΠΟΕΛ: «Πάντα πρωταθλητής, αλλά…»

Την δική του άποψη για τους επόμενους αγώνας του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα εκφράζει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χέντβιχες Μαντούρο. Ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν αντίστοιχα στον δρόμο των δύο κυπριακών ομάδων, και ο Ολλανδός παλαίμαχος παίκτες των πρασίνων σχολιάζει τα δύο παιχνίδια, αλλά και την άποψη του πως οι κυανόλευκοι της Λεμεσού παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Η Αϊντχόφεν εναντίον του Απόλλωνα. Πιστέψτε με, μπορούν να παίξουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και προσωπικά, νομίζω ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίστηκα μόλις ένα χρόνο στην Κύπρο με τη φανέλα της Ομόνοιας, για όσους νομίζουν ότι παρακολουθώ τα πάντα.

Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται πάντα πρωταθλητής, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλούς παίκτες και απέκλεισε εύκολα την Αούστρια Βιέννης. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά.

Νομίζω επίσης, ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ. Και ο Απόλλωνας, πιο δυνατός από τη Χάουγκεσουντ. Σίγουρα όμως, Άγιαξ και Αϊντχόφεν έχουν προβάδισμα πρόκρισης λόγω της ποιότητας τους, αν και ο Άγιαξ έχει μεγαλύτερη συνοχή στο παιχνίδι του σε σχέση με την Αϊντχόφεν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ