aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΈνας 29χρονος διαιτητής στο ΑΠΟΕΛ - Απόλλων!

Ένας 29χρονος διαιτητής στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων!

Από την Σλοβενία κατάγεται  το δεύτερο (από τα τρία) τρίο διαιτητών που έρχεται στην Κύπρο για να σφυρίξει αγώνες της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά τον Νέιτς Καϊτάζοβιτς, ο οποίος ορίστηκε στο σημερινό παιχνίδι του Εθνικού Άχνας με τον Ολυμπιακός η ΚΟΠ ενημέρωσε για τον διαιτητή του ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα.

Πρόκειται για τον, επίσης Σλοβένο, Ράντε Ομπρένοβιτς και το πρώτο αξιοσημείωτο γεγονός σε σχέση με τον εκλεκτός της επιτροπής διαιτησίας είναι η ηλικία του. Ξένος διαιτητής, ο Ιταλός Μάρκο ντι Μπέλλο ορίστηκε στο ντέρμπι της ΑΕΛ με την Ομόνοια. Ο Ομπρένοβιτς (διαιτητής στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων) δεν είναι καν 30 ετών, αφού θα μπει στην τρίτη δεκαετία της ζωής του τον Αύγουστο.

Είναι διαιτητής τρίτης κατηγορίας, δηλαδή ορίζεται σε αγώνες προκριματικής φάσης ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όχι σε φάση ομίλων. Από την αρχή της φετινής σεζόν σφυρίζει αγώνες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της Σλοβενίας και μέχρι σήμερα ορίστηκε σε εννέα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Σλοβένοι και Ιταλοί στα δύο ντέρμπι, Κύπριος στο Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα

Το πρωτάθλημα της Σλόβενίας είναι σε χειμερινή διακοπή, επομένως έρχεται στην Κύπρο… ξεκούραστος. Ορίστηκε σε 22 αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το περασμένο καλοκαίρι σφύριξε τον αγώνα της Αμπερτίν με την Τσικούρα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ήταν τέταρτος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Με βάση τα στατιστικά του δεν δίνει εύκολα πέναλτι (0.16 μέσος όρος ανά παιχνίδι) και 4.52 φάουλ σε κάθε ομάδα ανά αγώνα. Δεν τον λες καρτάκια, καθώς έχει ως μέσο όρο περίπου δύο κίτρινες (1.91) σε κάθε παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ