aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈνα βήμα μακριά ο Μαριάνοβιτς

Ένα βήμα μακριά ο Μαριάνοβιτς

ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Νέας Σαλαμίνας για την απόκτηση του Σάσα Μαριάνοβιτς, από την Ακτόμπε. Ο Σέρβος ανασταλτικός χαφ προσπαθεί να πάρει την ελευθέρα του από τον σύλλογο του Καζακστάν για να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του και αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί στόχο του Σάββα Πουρσαϊτίδη από τον περασμένο Ιανουάριο.

Όσο για το σίριαλ Αλεξάντρε Καρλάο, έχει ακόμα λίγα επεισόδια. Προς το παρόν, η πορτογαλική Μπελενένσες δεν επανήλθε με ικανοποιητική πρόταση για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος εξακολουθεί να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας.

Άλλωστε, όπως γράψαμε προ ημερών, οι Πορτογάλοι αναζητούν πόρους, για να μπορέσουν να κινηθούν στο μετεγγραφικό παζάρι. Προσπαθούν να πωλήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό Μαουρίντις ή άλλους παίκτες και από τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, θα είναι σε θέση να κάνουν κινήσεις ενίσχυσης.

Εν τω μεταξύ, οι Σάββας Πουρσαϊτίδης και Μάκης Παπαϊωάννου συνεχίζουν την ενδελεχή μελέτη για τον εντοπισμό των επόμενων μετεγγραφικών στόχων. Όπως λέγεται και δημοσίως από τους ιθύνοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου, γίνονται πολύ προσεκτικές κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ