aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈνα βήμα από τον Κώστα Καϊάφα

Ένα βήμα από τον Κώστα Καϊάφα

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Καϊάφα είναι ο Ερμής. Ο Κύπριος τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Αραδίππου και αν δεν προκύψει κάτι το απρόοπτο τότε αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλος Κορμπεράν. Σήμερα το μεσημέρι ο Λούκας Φανιέρος είχε συνάντηση με τον Καϊάφα και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες της πιθανής συνεργασίας σου.

Μίλησαν για το οικονομικό, το μπάτζετ, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και πολλές άλλες λεπτομέρειες και φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία.  Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Καϊάφας θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τον Ερμή από τον πάγκο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, οι Αραδιππιώτες θέλουν να «τρέξουν» τα θέματα του γηπέδου. Έκαναν πρόταση στο Δήμο όπως αναλάβει ο ίδιος τα έξοδα για τις νέες κερκίδες, αλλά και τα καταστήματα που θα γίνουν στο ανακαινισμένο Δημοτικό γήπεδο. Επίσης, τη διαχείριση των καταστημάτων να την έχει η Εταιρεία του Ερμή.

Θα γίνουν διάφορες συναντήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ο μεγάλος στόχος του Λούκα Φανιέρο είναι να μπορέσει ο Ερμής να αγωνιστεί στο νέο του γήπεδο τον Ιανουάριο του 2018. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί η στενή συνεργασία του Δήμου, αλλά και της Ομόνοιας Αραδίππου. Μέχρι τότε θα αγωνίζεται, εκτός απροόπτου στο Δασάκι της Άχνας. Τη δεδομένη στιγμή ο Ερμής οδεύει ολοταχώς για να γίνει εταιρεία με το χρέος του να κυμαίνεται μόλις στις 30.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ