aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈνα μήνα δηλώσεις αβέρτα οι Γεωργιανοί, εννιά χρόνια ούτε λέξη ο Αλωνεύτης

Ένα μήνα δηλώσεις αβέρτα οι Γεωργιανοί, εννιά χρόνια ούτε λέξη ο Αλωνεύτης

Όταν ένας ποδοσφαιριστής φεύγει από έναν μεγάλο σύλλογο και πάει σε έναν άλλο, ανταγωνιστή, είναι φυσικό να μην τον βλέπουν με καλό μάτι οι οπαδοί της πρώην. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τρεις παίκτες μιας ομάδας που πάνε σε μιαν άλλη, όπως συνέβη με τους Νταουσβίλι, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια, οι οποίοι από την Ανόρθωση βρέθηκαν στον ΑΠΟΕΛ.

Είναι λογικό και φαίνεται από τις αντιδράσεις στα ΜΚΔ ότι οι οπαδοί της «Μεγάλης Κυρίας» δυσαρεστήθηκαν από την εξέλιξη αυτή. Ωστόσο, ακόμη περισσότερο ενοχλούνται από δημόσιες τοποθετήσεις των Γεωργιανών. Δεν έχει περάσει μήνας από τη μετεγγραφή τους, αλλά μιλούν αβέρτα σε Μέσα της πατρίδας τους, τα οποία εντοπίζονται και οι τοποθετήσεις τους μεταφράζονται και αναδημοσιεύονται από τα δικά μας.

Δηλώσεις που ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά. Σήμερα μάλιστα, οι Νταουσβίλι και Οκριασβίλι ανέβασαν κοινή φωτογραφία τους με φόντο το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Άλλη αφορμή δηλαδή για να τα ακούσουν από τους Ανορθωσιάτες.

Δεν αντιλέγει κανείς ότι είναι δικαίωμά τους να χειρίζονται την εικόνα τους όπως οι ίδιοι νομίζουν καλύτερα. Ίσως όμως να ήταν καλύτερα να ήσαν πιο προσεκτικοί, ειδικά τώρα που είναι φρέσκα η ιστορία, δείχνοντας σεβασμό στους οπαδούς της πρώην ομάδας τους.

Υπάρχει άλλωστε το παράδειγμα του Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος έφυγε από την Ομόνοια για τον ΑΠΟΕΛ το 2012, πριν από έναν χρόνο σταμάτησε το ποδόσφαιρο και δεν μίλησε ποτέ δημόσια για το θέμα. Η σιωπή του αποδείχτηκε «χρυσός» και σήμερα, εννιά χρόνια μετά, η πλειονότητα των οπαδών του τριφυλλιού, όπως και του συνόλου του Κύπριων ποδοσφαιρόφιλων, δείχνει σεβασμό προς το πρόσωπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ