aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈνα γύρο μετά και ακόμα ψάχνει…

Ένα γύρο μετά και ακόμα ψάχνει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το να θεωρηθεί μία αναμέτρηση 13 στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος παιχνίδι επιβίωσης είναι ίσως λίγο υπερβολικό και ακραίο. Ή μήπως όχι; Ο Ερμής είναι στην τελευταία θέση με εννέα βαθμούς και πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την Πάφος FC που έχει επτά βαθμούς περισσότερους και έχουν τη δεδομένη στιγμή τους ίδιους στόχους. Την παραμονή. Έτσι, σε περίπτωση νίκης του Ερμή η διαφορά θα μειωθεί στο -4 από τον αντίπαλο, ενώ σε περίπτωση ήττας θα ανοίξει στους 10 βαθμούς. Με αυτά τα δεδομένα και με τις δυσκολίες που έχει ο φετινός Ερμής είναι λογικό να παίζονται πάρα πολλά.

Οι «φτεροπόδαροι» γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση και είναι υπό πίεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία νίκη που πέτυχε η ομάδα της Αραδίππου ήταν στον πρώτο γύρο με το επιβλητικό 3-0 επί της Πάφου. Πέρασε ένας ολόκληρος γύρος και ο Ερμής νίκη δεν πανηγύρισε. Λογικό λοιπόν η ομάδα να παίζει κάθε ματς με την πλάτη στον τοίχο και να ψάχνει διέξοδο από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Ο Χρύσης Μιχαήλ κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση μαζί με τους συνεργάτες του και γνωρίζει πολύ καλά ότι κρίνονται πολλά στην Πάφο.

Ο Κύπριος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για ένα-δυο ποδοσφαιριστές και ακολούθως θα αποφασίσει αν θα κάνει αλλαγές. Η Πάφος FC συνηθίζει να πηγαίνει τα ματς στη δύναμη και αυτό δεν αποκλείεται να επαναφέρει τον Μακρίεφ στην ενδεκάδα. Το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς δύσκολα θα αλλάξει μιας και αμυντικά ο Ερμής με την Ομόνοια μπορεί να δέχθηκε δυο γκολ αλλά δεν του έγιναν ιδιαίτερες φάσεις στην περιοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ