aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈμεινε μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση για τον Ερμή

Έμεινε μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση για τον Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Ερμής θα πάει στην Πάφο, θα κερδίσει και θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή. Όλοι το έχουν πάρει απόφαση ότι οι «φτεροπόδαροι» του χρόνου θα αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία και θα προσπαθήσουν να επανέλθουν άμεσα εκεί που τους θέλει ο κόσμος τους και εκεί που είναι εδώ και επτά χρόνια. Η βαριά ήττα με 1-4 μπορεί να αδικεί λίγο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, όμως αποτυπώνει τη φετινή πορεία της ομάδας της Αραδίππου, η οποία είναι απογοητευτική.

Πλέον, αυτό που απομένει στις πέντε αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος είναι η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού της ομάδας, η οποία δεν αναμένεται να αργήσει να έρθει. Αν κάτι θετικό έχει να κρατήσει ο Ερμής από την ήττα στην Πάφο, αυτό είναι το γκολ του νεαρού Μαντοβάνη. Ένα γκολ πολύ ωραίο και δύσκολο σε εκτέλεση που έδειξε ότι ο νεαρός έχει καλά στοιχεία και τεχνική. Ο Δασκαλάκης αναμένεται στα εναπομείναντα ματς να δώσει ευκαιρίες σε κάποια νεαρά παιδιά της δεύτερης ομάδας για να τα δει και να αξιολογηθούν ενόψει και της νέας σεζόν.

Όποιοι δείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν, τότε θα κερδίσουν θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τη νέα σεζόν. Έτσι, στα πέντε παιχνίδια που απομένουν είναι λογικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες. Ένας τομέας που οι «φτεροπόδαροι» έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα των μικρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ