aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕλλαδικό αφιέρωμα στον Γκόγκιτς: «Ενδιαφέρον από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και Σκωτία»

Ελλαδικό αφιέρωμα στον Γκόγκιτς: «Ενδιαφέρον από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και Σκωτία»

Αφιέρωμα στον Κύπριο Άλεξ Γκόγκιτς, γιο του Σίνισα, πραγματοποιήσε η ελλαδική ιστοσελίδα 10.gr, με αφορμή το πέρασμα του κεντρικού αμυντικού από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Κάνουν λόγο, επίσης, για ενδιαφέρον για απόκτηση του από ομάδες της Κύπρου, Ελλάδας, Αγγλίας και Σκωτίας.

Το δημοσίευμα:

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη Σκωτία ο Άλεξ Γκόγκιτς, γιος του Σίνισα, έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων του Νησιού…

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα, μετακόμισε στο Νησί για χάρη της Σουόνσι με την οποία όμως δεν είχε την πορεία που περίμενε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι που τον έβλεπαν να αγωνίζεται.

Ο λόγος για τον Άλεξ Γκόγκιτς. Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σίνισα, ο οποίος φόρεσε τα ερυθρόλευκα για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας 82 συμμετοχές με 27 γκολ. Πλέον τη σκυτάλη την έχει ο Άλεξ που αγωνίζεται στη Σκωτία από το καλοκάιρι του 2017.

Από το 2017, έως και το 2020, ο Γκόγκιτς αγωνίστηκε στη Χάμιλτον Ακαντέμικαλ με την οποία συμπλήρωσε 70 συμμετοχές, πριν αλλάξει… στρατόπεδο και γίνει ποδοσφαιριστής της Χιμπέρνιαν με την οποία βγάζει… μάτια.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γκόγκιτς έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων και ήδη φέρεται να έχουν γίνει κινήσεις από την Αγγλία και συγκεκριμένα τη Μόρκαμ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Κύπρο και αναμένεται να κινηθεί με επίσημη πρόταση τον Γενάρη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και το γεγονός πως η Χιμπέρνιαν χρειάζεται… ρευστό.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Μόρκαμ δεν «παίζει» μόνη της, καθώς για τον Γκόγκιτς ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες από τη Σκωτία, την Αγγλία, την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα, διχώς να γίνονται αναφορές στα ονόματα των συλλόγων που έχουν στα «ραντάρ» τους τον 27χρονο αμυντικό μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ