aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑEl Clasico, με σούπερ αποδόσεις και πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

El Clasico, με σούπερ αποδόσεις και πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

H ώρα για το El Clasico της Κύπρου έφτασε. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ δίνουν το πρώτο φετινό τους ραντεβού στις 19:00 στο ΓΣΠ σε ένα μεγάλο ματς που προσφέρεται στο κουπόνι της Bet on Alfa και μπορείτε να το συμπεριλάβετε στις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Με 2.20 το ΑΠΟΕΛ προβάλλει σαν η ομάδα με την χαμηλότερη απόδοση για να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι, η νίκη της Ομόνοιας που είναι γηπεδούχος στο ματς του Α’ γύρου προσφέρεται στο 3.00, ενώ στο 3.30 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Παίξτε με τις επιλογές για το κυπριακό El Clasico και δοκιμάστε τις γνώσεις και την τύχη σας, με την σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.35 και το under 1.5 goals 2.85, το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.05 και το under 2.5 goals 1.65, ενώ το over 3.5 goals έχει απόδοση 3.50 και το under 3.5 goals 1.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι είναι 1.85.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το ντέρμπι «αιωνίων» με σούπερ αποδόσεις από την Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε για το κυπριακό El Clasico, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ