aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈκλεισε η συμφωνία, στην Κύπρο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Μαρκόφσκι

Έκλεισε η συμφωνία, στην Κύπρο δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Μαρκόφσκι

Ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας πρέπει να θεωρείται ο Ουκρανός επιθετικός, Ίλια Μαρκόφσκι. Παρά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί «εμπλοκής» στις επαφές με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός διευθυντής του προσφυγικού σωματείου, Γιάννης Δημοσθένους δήλωσε στον ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα λέμε όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ότι νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (1/8) συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδος για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις

Υπάρχει συμφωνία για την απόκτηση του Μαρκόφσκι ή ναυάγησε η μετεγγραφή; «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Μαρκόφσκι του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι τις τελευταίες τρεις μέρες ζητήσαμε από τον ΠΑΟΚ να έρθει μαζί μας στις προπονήσεις. Όντως ήρθε, ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία, όμως έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, για τον τρόπο με τον οποίο θα τον αποκτούσαμε. Είχα συνάντηση πριν 20 λεπτά και θεωρώ ότι έχουμε συμφωνήσει. Περιμένουμε το διαδικαστικό να έρθουν τα χαρτιά και να υπογράψουμε για δανεισμό ενός έτους».

Θεωρείται ότι ο Μαρκόφσκι θα κάνει τη διαφορά; «Είναι Ουκρανός επιθετικός. Ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, “κόπηκε” στο τέλος. Είναι έτοιμος αγωνιστικά και θεωρούμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Αύριο θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο για να αξιολογήσουμε το ρόστερ που έχουμε. Εγώ θα κάνω τις δικές μου εισηγήσεις. Στον Εθνικό λειτουργούμε πάντα για το καλό της ομάδας. Θα γίνει διάλογος μεταξύ εμένα, του πρόεδρου και του προπονητή και εάν συμφωνήσουμε θα γίνει άλλη μία προσθήκη».

Ο Μάριος Ηλία σας ενδιαφέρει; «Ο Μάριος Ηλία μας ενδιαφέρει εδώ και καιρό. Αν ελευθερωθεί από την ΑΕΛ, τότε ναι θα ενδιαφερθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ