aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑ«Έκλεισε» φιλικό με Δόξα ο Εθνικός Άχνας

«Έκλεισε» φιλικό με Δόξα ο Εθνικός Άχνας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας με την οποία ενημερώνει πως θα τα… πει φιλικά με τη Δόξα, την Παρασκευή (7/8) στο Δασάκι.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς στις 19:00 στο γήπεδο μας. Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά 500 θεατές οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στην Δυτική κερκίδα.

Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο με προπώληση αφού την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργήσουν ταμεία. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει αύριο Τετάρτη στα γραφεία του Σωματείου. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 24720440 δίνοντας τον αριθμό κάρτας φιλάθλου.

Οι οπαδοί και των 2 ομάδων θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους την ημέρα του αγώνα στα γραφεία της ομάδας. Επίσης, στα γραφεία μας εκδίδονται και ανανεώνονται Κάρτες φιλάθλου.

Δημοσιογράφοι οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν την φιλική αναμέτρηση παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακαλούμε τους φίλους των δυο ομάδων όπως τηρούν τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και τις αποστάσεις κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επιτηρητών ασφαλείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ