aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκλεισε Μπάλαζιτς και προσθέτει ποιότητα στα μετόπισθεν (ανακοίνωση)

Έκλεισε Μπάλαζιτς και προσθέτει ποιότητα στα μετόπισθεν (ανακοίνωση)

Μια σπουδαία μετεγγραφή πραγματοποίησε η ΕΝΠ, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.Goal.com.cy, οι «βυσσινί» απέκτησε τον Γκρεγκόρ Μπάλαζιτς (δεξιά στη φωτό). Πρόκειται για 32χρονο διεθνή Σλοβένο αμυντικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Παραλιμνίου και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Άρχισε την καριέρα του από τη Μούρα Σλοβενίας, αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ Β’, Αγκουίλας Ισπανίας έχοντας λίγες συμμετοχές, όμως απ’ εκεί και πέρα άρχισε η άνοδός του. Έπαιξε δύο σεζόν (2008-10 / 79 συμμετοχές) στη Γκόριτσα Σλοβενίας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, κάνοντας την Καρπάτι Λβιβ να τον αποκτήσει και να τον έχει στο ρόστερ της για τρεις σεζόν (2011-14 / 79 συμμετοχές).

Στην ουκρανική ομάδα έβγαζε «μάτια» προσελκύοντας το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και η Άστον Βίλα, όμως τελικά αυτός επέλεξε την Παρτίζαν, στην οποία αγωνίστηκε για μια σεζόν (2015-16) έχοντας φουλ συμμετοχές, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν έπαιξε στη Ρωσία για λογαριασμό της Ούραλ (48 συμμετοχές). Φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της εθνικής Σλοβενίας, ενώ προηγουμένως έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Λίγο μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παραλιμνίου: «Η Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό Gregor Balazic. O Gregor ξεκινήσε την καριέρα του και πήρε την ποδοσφαιρική του παιδεία από τα τμήματα υποδομής της Benfica U19, Espanyol U19. Έχει αγωνιστεί σε αγώνες Europa League και Champions league με ομάδες όπως η Παρτιζάν Βελιγραδίου, Gorica, Karpaty Ουκρανίας και Ural Fc Ρωσίας οι οποίες και είχαν πρωταγωνιστικούς στόχους. Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ