aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈκλεισε Αντάμοβιτς και Σβαμπ

Έκλεισε Αντάμοβιτς και Σβαμπ

Δύο ποδοσφαιριστές έχει κλειστούς η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών ενόψει της νέας σεζόν, όμως, ακόμη δεν ανακοινώθηκαν λόγω των συμβατικών υποχρεώσεών τους με την ομάδα τους.

Πρόκειται για τον 25χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό (δεξιός εξτρέμ και επιτελικός χαφ) Μάρκο Αντάμοβιτς (δεξιά στην κεντρική φωτό) και τον επίσης 25χρονο Ούγγρο κεντρικό αμυντικό (παίζει και ως αριστερό μπακ) Ντανιέλ Σβαμπ (φωτό κάτω).

Ο πρώτος οποίος τη δεδομένη στιγμή ανήκει στην Βόζντοβατς και ο δεύτερος αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας ως δανεικός από την Γκιόρι Έτο. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι τον Ιούνιο και θα έλθουν στην Κύπρο για το τυπικό μέρος της μετεγγραφής τους στην νεοφώτιστη ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών.

Ο Αντάμοβιτς πριν την Βόζντοβατς αγωνίστηκε σε Γιεντίνστβο, Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, Ραντ, Ραντνίτσι Κραγκούγιεβατς, ενώ ο Σβαμπ, πέραν της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Γκιόρι Έτο, έπαιξε σε Φερεντσβάρος και Ένερτζι Γκόντμπους.

svab daniel

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ