aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕκκρεμεί άλλη μια πρωτιά, «μάχη» μεταξύ τεσσάρων

Εκκρεμεί άλλη μια πρωτιά, «μάχη» μεταξύ τεσσάρων

Άλλος ένας μαραθώνιος φτάνει στο τέλος του σε λίγες μέρες. Δύο στροφές πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε μαθηματικά πρωταθλητής, όμως… εκκρεμεί άλλη μια πρωτιά.

Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ για τη σεζόν 2018-19; Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν… έφεση στο σκοράρισμα: Τρισκόφσκι (ΑΕΚ), Χουράδο (ΑΕΛ), Νέμετς (Πάφος), έχουν πετύχει από 15 τέρματα, ενώ ακολουθεί ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Μοράις με 13. Αυτοί οι τέσσερεις θα είναι οι μονομάχοι για να πάρουν το βραβείο του πρώτου σκόρερ και γι’ αυτό έχουν άλλο ένα κίνητρο για να σκοράρουν την τελευταία αγωνιστική.

Δύσκολα είναι όμως τα δεδομένα για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και κρίνεται ως αμφίβολος ενόψει Ομόνοιας, ενώ ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού μπορεί να σίγησε για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά στα τελευταία ματς της ομάδας του δηλώνει φανατικά «παρών». Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στους δύο τελευταίους αγώνες της ΑΕΛ με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα πέτυχε πέντε γκολ (!). Σταθερή αξία για την Πάφο είναι ο Νέμετς ο οποίος δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν σ’ αυτόν στην παφιακή ομάδα.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του καθώς ξεπέρασε τον εαυτό του που την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 9 γκολ (στις υπόλοιπες περιόδου της επαγγελματικής του καριέρας δεν ξεπέρασε τα 5 τέρματα).

Για να δούμε ποιος θα καταφέρει να πάρει τα… σκήπτρα από τον Ματ Ντάρμπισαϊρ ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ για τη σεζόν 2017-18.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ