aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκαψαν το αυτοκίνητο του Γιώργου Κούμα

Έκαψαν το αυτοκίνητο του Γιώργου Κούμα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε αυτοκίνητο πολυτελείας που ανήκει σε στέλεχος της ΚΟΠ και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4:00 σήμερα το πρωί, σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 55χρονος.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ανακοίνωση ΚΟΠ: «Η ΚΟΠ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει την “κακόβουλη και άνανδρη ενέργεια εμπρησμού” που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αυτοκινήτου του Αναπληρωτή Προέδρου της Γιώργου Κούμα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΠ, η Ομοσπονδία εκφράζει τη συμπάθεια και στήριξή της στον κ. Κούμα και καλεί την αστυνομία να ενεργήσει αποτελεσματικά για σύλληψη και καταδίκη των ενόχων για την εγκληματική τους πράξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ