aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΈκανε το καθήκον της η «Κυρία» (video+pics)

Έκανε το καθήκον της η «Κυρία» (video+pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αλλά χωρίς να πιάσει και πολύ ψηλά επίπεδα απόδοσης η Ανόρθωση πήρε το τρίποντο κόντρα στην Πάφο, επικρατώντας 1-0 επί των γηπεδούχων. Η ομάδα του Λέβι, ήταν σαφώς επηρεασμένη από τις πολλές αλλαγές λόγω καρτών και τραυματισμών, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κάνουν νέα αρχή με τον Στίβεν Πρέσλι.

Πολύ άσχημο το πρώτο ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», καθώς υστέρησε τόσο σε φάσεις όσο και σε ρυθμό. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μόνο κάποιες προϋποθέσεις για γκολ ωστόσο η αμυντική γραμμή της Πάφου τις εξουδετέρωνε. Η μοναδική καλή ευκαιρία για την Ανόρθωση, ήταν το γκολ του Καρλίτος στο 41ο λεπτό, όταν ο Πορτογάλος από πλάγια και μακρινή θέση έκανε το σουτ, ο Κόπριβετς αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους, ήταν το πλασέ του Σικόρσκι στο 14ο λεπτό το οποίο απέκρουσε ο Αρούς.

Με σπουδαία ευκαιρία της Πάφου άρχισε το δεύτερο μέρος, όταν ο Σικόρσκι μόνος με τον Αρούς (52’) έκανε το δυνατό σουτ, ο Ισραηλινός απέκρουσε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε, πανηγυρίζοντας στο τέλος ένα σημαντικό τρίποντο. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Λέβι θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο «Αντ.Παπαδόπουλος» (7/2, 17:00), ενώ η Πάφος θα ταξιδέψει μέχρι τη Λεμεσό για να αναμετρηθεί με τον Άρη (6/2, 17:00).

Πάφος F.C. (Στίβεν Πρέσλι): Κόπριβετς, Γιάνζα, Ντομίνγκες (71′ Γκουλόν), Ταραβέλ, Κομπανί, Ρόγκουλιτς (70′ Τορμπίνσκι), Ντεούλ, Μοστεφά, Φυλακτού, Μπρουλς, Σικόρσκι (84′ Μπεριγκόντ).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Κοφί, Βίκτορ, Σίντελφελντ, Πηλέας, Ιγκιεμπόρ, Οικονομίδης, Πράνιτς (90’+5 Χατζηπασχάλης), Καρλίτος (86′ Παλάνγκα), Σίσε, Γκιουρίς (90′ Ματθαίου).

Σκόρερ: 41′ Καρλίτος

Κίτρινες: Γιάνζα, Ντομίνγκες, Γκιουρίς, Κομπανί / Καρλίτος, Οικονομίδης

Αποβολές:

Στάδιο: Στέλιος Κυριακίδης

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ