aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈκανε τη Νέα Σαλαμίνα να μην βγάλει… Άχνα ο Εθνικός! (vid)

Έκανε τη Νέα Σαλαμίνα να μην βγάλει… Άχνα ο Εθνικός! (vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό Άχνας, με 2-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στο Δασάκι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι μπλε με δύο νίκες και μία ισοπαλία, συνεχίζουν αήττητοι στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η Νέα Σαλαμίνα, δέχθηκε την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες, αφού μέχρι στιγμής έχασε από Πάφο (1-2), Ομόνοια (0-2) και απόψε από τον Εθνικό με 0-2, ενώ κέρδισε μόνο τον Ολυμπιακό (3-2) στην προηγούμενη αγωνιστική.

Όλα μοιρασμένα ήταν στο πρώτο ημίχρονο, σχεδόν, με τη μόνη διαφορά πως ήταν πιο ξεκάθαρες οι ευκαιρίες των ερυθρόλευκων. Οι δύο μονομάχοι είχαν από τέσσερις αξιόλογες τελικές, όπως ισάριθμες ήταν κι οι αποκρούσεις των τερματοφυλάκων και τα κερδισμένα φάουλ, ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν με το μέρος των γηπεδούχων (52-48). Το σκορ ημιχρόνου ήταν 0-0 και η ομάδα που τα έβαλε με την τύχη της, ήταν η Σαλαμίνα.

Στην επανάληψη, αν εξαιρέσουμε ένα καλό πεντάλεπτο απόδοσης από πλευράς των φιλοξενουμένων, ο Εθνικός ήταν αυτός που… έστησε πόδι και όχι μόνο αντιστάθηκε, αλλά πέτυχε και δύο γκολ και πήρε τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 51’ με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από τον Μιγκελίτο από το ύψος της περιοχής, μετά από λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς των ερυθρόλευκων, ενώ στο 58’ ο Βεσελόφσκι «σκόραρε» σε βάρος της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ, μετά από γύρισμα του Κονέ.

Όσο κι αν προσπάθησε η Σαλαμίνα να μπει στο παιχνίδι στη συνέχεια και να διακδικήσει βαθμολογικό όφελος, δεν τα κατάφερε κι η Άχνα πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Γκλομπάρντ, Μ. Μαρκόσκι, Φοινίρης, Ευσταθίου (79′ X. Xριστοφή), Κυπριανού, Μιγκελίτο, Κουντόβιακ, Ι. Κονέ (Ι. Μαρκόφσκι), Παπαγεωργίου (51′ Δ. Χαραλάμπους), Κοστόφσκι.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Σέσαρ, Λαμπό (86′ Θ. Σιαθάς), Κορέια, Ελουντού (66′ Μαουρίσιο), Μαριάνοβιτς, Νουρ, Τισντέλ, Κωστή (73′ Σίμπσον), Κίνγκσλεϊ.

Γήπεδο: Εθνικού Άχνας στο Δασάκι.

Σκόρερ: 51′ Μιγκελίτο, 58′ Βεσελόφσκι (αυτ.).

Κίτρινες: 63′ Μ. Μαρκόσκι / 56′ Σέσαρ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ βοηθός: Τηλέμαχος Τηλεμάχου.

Β’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Τέταρτος:  Δημήτρης Κουμή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ