aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έκανε ένα λάθος το μωρό, εν πειράζει…»

«Έκανε ένα λάθος το μωρό, εν πειράζει…»

Ο «τρελαμένος» οπαδός της Λίβερπουλ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» για να πανηγυρίσει το έβδομο γκολ της ομάδας του απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κινδυνεύει με προστιματάκι. Τέτοιου είδους ποινές προβλέπονται μόνο σε χώρες που συμβιβάζονται με το (χιλιοειπωμένο) «κρύψε να περάσουμε» ή, το εκφρασμένο «έκανε ένα λάθος το μωρό, εν πειράζει».

Η Αστυνομία, λοιπόν, προχώρησε τάχιστα στη σύλληψή του αφού κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εισόδου (χωρίς άδεια) στον αγωνιστικό χώρο και κινδυνεύει, πλέον, με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Προσέξτε: Δεν έριξε επικίνδυνο αντικείμενο στο γήπεδο, δεν χτύπησε κανέναν, δεν άναψε πυρσό και πάει λέγοντας.

Ωστόσο στην Αγγλία, υπάρχουν (αυστηροί) νόμοι και η ανοχή είναι μηδενική.

Το επίσης, αξιοσημείωτο, ήταν η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ, των παικτών του και πολύ περισσότερο μερίδας οπαδών της Λίβερπουλ. Μες την τρελή χαρά, άπαντες, απόρροια του διαστημικού σκορ (7-0), τον… έθεσαν κατευθείαν στη γωνία. Τον κατσάδιασε ο Γερμανός κόουτς, ζήτησαν επίμονα την άμεση απομάκρυνσή του οι παίκτες, την ίδια ώρα που ακούστηκε γιουχάισμα από τους κόκκινους «φανς» προς τον οπαδό της ομάδας τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ