aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκανε δικό της τον Θίο Γουίκς!

Στην απόκτηση του Θίο Γουίκς, γνωστός από την παρουσία του στον Ερμή κατά πρόσφατο παρελθόν, προχωράει η Αλκή Ορόκλινη σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία αξιόλογη κίνηση στην προσπάθεια που κάνουν για να ενισχυθούν οι κυανέρυθροι και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία με περισσότερες αξιώσεις.

Tελευταία ομάδα του Γουίκς, ήταν η Aλ-Ανσάρ του Λιβάνου στην οποία αγωνίστηκε όταν αποχώρησε από τον Ερμή, καταγράφοντας με τη φανέλα της δέκα συμμετοχές. Πριν από την Αλ-Ανσάρ, ο 28χρονος Λιβεριανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε κατά σειρά σε Οσμάνλισπορ, Ανκαραγκιουτσού (δύο θητείες), Ρίζεσπορ, Γκιοζτέπε, Μαρίτιμο, Ερμή (δύο θητείες) και Καμπάλα.

Ο Γουίκς αποτελεί την τρίτη χειμερινή μετεγγραφή της Αλκής, μετά από τους Γιοάν Τριμπό και Ισμαέλ Φοφανά.

Νεότερη ενημέρωση (19:52)

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της είδησης, η διοίκηση της Αλκής επιβεβαίωσε το δημοσίευμά μας, ανακοινώνοντας τον ποδοσφαιριστή: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Θίο Λιούς Γουίκς. Πρόκειται για 28χρονο (19 Ιανουαρίου 1990) ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος διακρίνεται από την ταχύτητα αλλά και την τεχνική του. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι 1,5 έτος. Ευχόμαστε στον Θίο Γουίκς να έχει επιτυχίες με τη φανέλα της “Αθάνατης”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ