aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΈκανε δικό της τον Όρλιν Στάροκιν!

Έκανε δικό της τον Όρλιν Στάροκιν!

Σε νέα προσθήκη προχώρησε η Αλκή. Παρόλο που δόθηκε έμφαση στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμή, τελικά προέκυψε ανακοίνωση για αμυντικό. Το σωματείο της Λάρνακας, λοιπόν, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον Όρλιν Στάροκιν.

«Πρόκειται για Βούλγαρο ποδοσφαιριστή 31 ετών (08/01/1987), ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός αλλά και ως ανασταλτικός μέσος. Το συμβόλαιο που υπογράφηκε έχει διάρκεια ενός έτους», ενημέρωσε η Αλκή.

Κάνοντας αναφορά στο βιογραφικό του, σημείωσε: «Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Βιτόσια Μπιστρίτσα. Είχε 13 συμμετοχές και πέτυχε 1 γκολ. Ήταν ανάμεσα στις επιλογές της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κλήθηκε στις αναμετρήσεις με Σουηδία και Ολλανδία». Καταλήγοντας, το Δ.Σ. της Αλκής καλωσορίζει τον Στάροκιν και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται σε προσθήκες που θα αφορούν στην επιθετική γραμμή της ομάδας, τόσο κεντρικό επιθετικό όσο και εξτρέμ. Σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις αφού έχουν σταλεί συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές και αναμένουν απαντήσεις.

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε η Αλκή, στην Κύπρο βρίσκονται τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ράφαελ Ακόστα, Ντούσα Τραϊτσέφσκι και Φράνκο Φλόρες, φωτογραφήθηκαν με τη φανέλα της «Αθάνατης» και υπόσχονται σκληρή δουλειά.

Η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές θα πατήσουν για πρώτη φορά χορτάρι. «Το Δ.Σ. θα ενημερώσει σε μεταγενέστερο στάδιο τους φίλους της ομάδας μας, για την ημερομηνία της πρώτης επίσημης προπόνησης. Ευχόμαστε στον προπονητή Κώστα Σακκά, στους συνεργάτες του, στους ποδοσφαιριστές και στους φίλους της Αλκής να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες», αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ