aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈκανε χρήση της ρήτρας και έρχεται

Έκανε χρήση της ρήτρας και έρχεται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ματίας Αβελάιρας εξασφάλισε την ελευθέρα του από την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια, κάνοντας χρήση ρήτρας που είχε το συμβόλαιό του. Πλέον, άνοιξε ο δρόμος για να ταξιδέψει από την Αργεντινή στην Κύπρο και να υπογράψει όσα συμφώνησε προφορικά με τη Νέα Σαλαμίνα.

Όπως μας ειπώθηκε από τις τάξεις του σωματείου της Αμμοχώστου, τους ενημέρωσε πως θα αφιχθεί στη χώρα μας εντός των επόμενων τριών ημερών. Οι παράγοντες των ερυθρολεύκων ελπίζουν πως θα αποδειχτεί συνεπής και ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα κλείσει και τυπικά η μετεγγραφή.

Χθεσινά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ της λατινοαμερικανικής χώρας, πάντως, έγραψαν ότι η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια χάνει έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της. Επίσης φιλοξενούν δηλώσεις του Αργεντινού επιτελικού σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, κατά τις οποίες παραδέχτηκε πως ένας από τους λόγους που τον ώθησαν να φύγει είναι το οικονομικό.

«Το τελευταίο εξάμηνο έβαλα πολλά λεφτά από την τσέπη μου, αλλά τώρα πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά μου. Είμαι όμως ευγνώμων στην ομάδα, γιατί με βοήθησε να αισθανθώ ξανά ότι είμαι ποδοσφαιριστής», ανέφερε.

Για την απόκτηση του Αβελάιρας μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας: «Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια. Δεν παίζουν μπάλα τα βιογραφικά. Είναι σίγουρα σπουδαίος παίκτης, το ότι αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια στη Ρίβερ Πλέιτ λέει πολλά. Δεν έγινε οικονομική υπέρβαση για τον ποδοσφαιριστή. Έχει χρόνια μπροστά του ν’ αγωνιστεί. Έχει πειστεί από τον Μάκη Παπαϊωάννου για το πρότζεκτ της ομάδας μας».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό, είπε ότι η προσθήκη του Νταβίντε Γκράσι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία και πρόσθεσε: «Είχαμε πει πως αν έμεναν λεφτά από τον προϋπολογισμό, θα αποκτούσαμε και δεξιό μπακ. Προς το παρόν θεωρούμε πως είναι κλειστό το ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ