aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕισήγηση Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Νέας Σαλαμίνας

Εισήγηση Αστυνομίας για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Νέας Σαλαμίνας

Από τα λόγια στην πράξη πέρασε η Αστυνομία. Με επιστολή της προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εισηγείται την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της Νέας Σαλαμίνας μέχρι το τέλος τoυ 2022. Αιτία τα επεισόδια της τελευταίας αγωνιστικής σε Τσίρειο και «Αμμόχωστος» με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των τριών ομάδων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εισηγείται τη σύσταση επιτροπής, η οποία θα παρακολουθεί και θα αξιολογεί τα δεδομένα και ανά πάσα στιγμή εφόσον κρίνει αναγκαίο θα επιβάλει την ίδια ποινή σε οπαδούς οποιασδήποτε άλλης ομάδα παραφερθούν εντός και εκτός γηπέδων.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου σε χθεσινές του δηλώσεις είχε προαναγγείλει το ενδεχόμενο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών για συγκεκριμένες ομάδες ή και συγκεκριμένους αγώνες, αφού όπως είπε το θέμα έχει απασχολήσει τις Αρχές από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν διαπίστωναν ότι κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τις πρόνοιες της νομοθεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η εισήγηση της Αστυνομίας θα εξεταστεί σε συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ την ερχόμενη Παρασκευή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ