aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Είναι τρελό, κανένας σεβασμός για τον προπονητή, ούτε για τους παίκτες» (pic)

«Είναι τρελό, κανένας σεβασμός για τον προπονητή, ούτε για τους παίκτες» (pic)

O Φρανθίσκο Γκονθάλεθ αποτελεί παρελθόν από τον Ερμή και αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται στην Ισπανία (Κόρδοβα) και ψάχνει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Ο δυναμικός μεσοαμυντικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την εμπειρία του στην Κύπρο και στους «φτεροπόδαρους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Στην αρχή φοβήθηκα λίγο λόγω της προσαρμογής και της γλώσσας, αλλά μετά έγινε πιο εύκολο. Από τα 36 παιχνίδια αγωνίστηκα στα 34, φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού και κατάφεραν να μονιμοποιηθώ στην ενδεκάδα», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε για τις συχνές αλλαγές προπονητών στην ομάδα: «Ναι, ήταν μία πραγματικά τρέλα, κανένας σεβασμός για τον προπονητή, ούτε για τους παίχτες. Για μένα όλα πήγαν καλά, αλλά υπήρχε και ενδεχόμενο στους δύο μήνες να με διώξουν και να μείνω στον… δρόμο».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός αμυντικός, τόνισε: «Υπέγραψε για 1+1 χρόνο, όμως μου είπαν από την ομάδα ότι θέλουν να μειώσουν το μπάτζετ και ότι η συνεργασία μας δεν θα συνεχιστεί. Τώρα ξεκουράζομαι στην Κόρδοβα και περιμένω να δω πως θα έρθουν τα πράγματα».

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ