aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕίναι μια ώρα δύσκολη

Είναι μια ώρα δύσκολη

Δύσκολη για τους κιτρινοπράσινους είναι η επόμενη μέρα του αποκλεισμού τους, στα ημιτελικά του κυπέλλου. Έχασαν το εισιτήριο για τον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, κι αυτό τα λέει όλα.

Η ΑΕΚ έμεινε όρθια στον επαναληπτικό στην έδρα της Ομόνοιας, κράτησε ανέπαφη την εστία της για 120 αγωνιστικά λεπτά όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από τις δικές της ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να τα παίξει όλα για όλα στη «ρωσική ρουλέτα».

Πού να το φανταζόταν ο Μπόλιεβιτς, όταν εκτελούσε το πρώτο πέναλτι της ομάδας του, ότι ο Γιωργαλλίδης θα παρέμενε στο κέντρο της εστίας του και θα μάζευε την μπάλα…

Ο Τόμας Κρίστιανσεν, απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε αήττητη για δυο χρόνια στο κύπελλο, χωρίς να προκριθεί σε κανένα τελικό, καλείται να ανασυντάξει ψυχολογικά την ΑΕΚ καθώς υπάρχει και η «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση και η σύγκρουση με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Δυο ματς-φωτιά για την κούρσα του τίτλου. Η ΑΕΚ άρχισε την προετοιμασία της το πρωί και όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (20/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Ατομικά συνέχισε ο Άντερ Μουρίγιο, ενώ μετά το παιχνίδι ένιωσε ενοχλήσεις ο Νταβίδ Καταλά και η συμμετοχή του στο παιχνίδι που ακολουθεί είναι αμφίβολη. H προετοιμασία της ομάδας της Λάρνακας για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση (Σάββατο 23/04, 18:00) ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ