aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Είμαστε ακόμα στην αρχή»

«Είμαστε ακόμα στην αρχή»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γιάννης Ταραλίδης, Μάρκο Αντάμοβιτς και Χαράλαμπος Καϊρίνος είναι  οι τρεις μέχρι τώρα μοναδικές προσθήκες της  Καρμιώτισσας. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρσι και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, αποτελούν τις μέχρι τώρα επιλογές του Λιάσου Λουκά.

Όλα φανερώνουν  ότι χρειάζεται να γίνει ακόμη πολλή δουλειά μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ, με την τεχνική ηγεσία και τον  πρόεδρο Νίκο Παπά να αξιολογούν πολλές περιπτώσεις και από εβδομάδας αναμένεται ότι θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις.  Όπως και με άλλες περιπτώσεις, στην Καρμιώτισσα περιμένουν ότι θα λυθούν τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών για κινηθούν για την απόκτησή τους.

«Έχουμε αρκετούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές στη λίστα των προεπιλογών μας. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι βρισκόμαστε στην αρχή και μπροστά μας υπάρχει δρόμος μέχρι να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Προχωρούμε προσεκτικά, γιατί στη μέση είναι το οικονομικό, αλλά και για να μην κάνουμε λάθη», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που να σταθεί αξιοπρεπώς στην πρώτη του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, γι’ αυτό δεν θα κάνουν βιαστικά βήματα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ