aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈγινε ο κακός δαίμονας της Ομόνοιας, ανασταλτικές αδυναμίες και λάθη

Έγινε ο κακός δαίμονας της Ομόνοιας, ανασταλτικές αδυναμίες και λάθη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Σε κακό δαίμονα της Ομόνοιας εξελίσσεται η Πάφος FC αφού από τη σεζόν 2015-16 και ένθεν την υποχρεώνει σε ήττα όταν οι δύο ομάδες αναμετρώνται στην Πάφο, ενώ πέρσι την κέρδισε και στο ΓΣΠ. Η παφιακή ομάδα, λοιπόν, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, παίρνοντας το αήττητο από τους πράσινους. Μάλιστα, η Πάφος FC έφθασε στην επιτυχία με ανατροπή, δείγμα ότι κυνήγησε τη νίκη και δεν πτοήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από την άλλη, η Ομόνοια δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα, παρουσίασε έλλειψη συγκέντρωσης και το πλήρωσε.

Η Πάφος FC, που είχε καλύτερα διαστήματα στο παιχνίδι, επικράτησε στις λεπτομέρειες. Η θέληση των παικτών της, σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε, την οδήγησαν σε σημαντική επιτυχία. Η Ομόνοια με υπομονή κατάφερε να πάρει προβάδισμα, όμως παρουσίασε αδυναμία στην ανασταλτική λειτουργία και όταν πίεσε ψηλά ο αντίπαλος έγιναν λάθη. Η παρουσία της δεν ήταν η αναμενόμενη.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Εφιάλτης μετά τη… σήραγγα

Όσον αφορά στο παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε καλές στιγμές, με την Ομόνοια να έχει δοκάρι με τον Μίκου (18’). Από το σημείο εκείνο και μετά η Πάφος είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Στην επανάληψη, η Ομόνοια με υπομονή έψαξε το γκολ και το πέτυχε με τον Ντέρμπισαϊρ (64’). Η Πάφος απάντησε άμεσα με τον Μπεσάρα (69’). Αντίδραση δεν υπήρξε από την Ομόνοια και οι γηπεδούχοι έφθασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Λαφράνς (88’), σε μια αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ