aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕυθυμίου: «Έντονο κόκκινο για Ομόνοια – ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Δόξα, Ολυμπιακός – Ακρίτας και ΕΝΠ...

Ευθυμίου: «Έντονο κόκκινο για Ομόνοια – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Δόξα, Ολυμπιακός – Ακρίτας και ΕΝΠ – ΑΕΛ»

Στο διορισμό ερευνώντων λειτουργών προχωρεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ευθύμιος Ευθυμίου μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ έκανε λόγο για τέσσερις νέους φάκελους με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα που αφορούν τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Δόξα, Ολυμπιακός – Ακρίτας, ΕΝΠ – ΑΕΛ και Ομόνοια – ΑΕΚ.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

«Σήμερα η ώρα 18:00 θα διορίσουμε ερευνώντες λειτουργούς για πέντε θέματα. Οι τέσσερις φάκελοι για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Ολυμπιακός – Δόξα, Ολυμπιακός – Ακρίτας, ΕΝΠ – ΑΕΛ και Ομόνοια – ΑΕΚ.

Εμείς ερευνούμε μόνο κόκκινους φάκελους, που σημαίνει πολύ έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, που αφήνουν την υπόνοια ότι κάτι έχει συμβεί. Είναι έντονο κόκκινο. Παίρνουμε αρκετά στοιχεία, αλλά οι περισσότεροι φάκελοι είναι κίτρινοι.

Ήρθαν μαζεμένοι τέσσερις κόκκινοι φάκελοι, θα διορίσουμε σήμερα τους τέσσερις ερευνώντες λειτουργούς. Μαζί με την πέμπτη υπόθεση, που είναι το θέμα με τους φακέλους που ήρθαν και χάθηκαν, 11 για την Καρμιώτισσα και 5 για τον Ερμή. Γι’ αυτή την υπόθεση θα ορίσουμε δύο λειτουργούς.

Ο ισχυρισμός που υπάρχει είναι ότι η ΚΟΠ πήρε τους 16 φάκελους και τους εξαφάνισε. Την ΚΟΠ θα την ερευνήσουμε για να δούμε αν αληθεύει αυτός ο ισχυρισμός.  Για την ΚΟΠ θα διορίσουμε δύο ερευνώντες λειτουργούς, θέλουμε το συντομότερο δυνατό το πόρισμα. Θα τους παρακαλέσουμε να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, έτσι ώστε σε 15-20 μέρες να έχουμε πόρισμα να ανακοινώσουμε».

Διαψεύδει η ΚΟΠ

Πάντως, από πλευράς ΚΟΠ διαψεύδουν ότι έχουν σταλεί κόκκινοι φάκελοι για τους πιο πάνω αγώνες. Σημειώνεται πως είναι άλλο ο κόκκινος φάκελος από την ΟΥΕΦΑ και άλλο η έκθεση ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας. Από την Ομοσπονδία διαμηνύουν πως ο τελευταίος αγώνας που κρίθηκε ως ύποπτος από την ΟΥΕΦΑ ήταν το Ολυμπιακός–Δόξα για το πρωτάθλημα και προηγουμένως η αναμέτρηση για το κύπελλο ανάμεσα σε ΠΑΕΕΚ–Ανόρθωση στις 26 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ