aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈφτασε στην Κύπρο κλιμάκιο της UEFA για τα «ύποπτα παιχνίδια»

Έφτασε στην Κύπρο κλιμάκιο της UEFA για τα «ύποπτα παιχνίδια»

Η κυπριακή Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους που απέστειλε η UEFΑ για «στημένα παιχνίδια», αλλά στην υπόθεση θα έχει ενεργό ρόλο και η ίδια η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

Γι’ αυτό το λόγο κλιμάκιο της UEFA, το οποίο ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα έχει σήμερα συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς, με πρώτη την ηγεσία της αστυνομίας.

Στη συνέχεια θα έχει επαφές με τον υπουργό δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης Γιώργο Σαββίδη, την ηγεσία της ομοσπονδίας, καθώς και με διοικήσεις των συλλόγων, τις οποίες θα ενημερώσει για τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποστολή έκθεσης για ενδεχόμενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω στοιχηματισμού.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον επικεφαλής της αποστολής της UEFA, ένα ανακριτή του τμήματος ερευνών και ένα εκπρόσωπο της εταιρείας Sport Radar, η οποία έχει την ευθύνη της συγκέντρωσης των στοιχείων για την ετοιμασία των φακέλων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ