aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕύκολος διαπραγματευτής στο «διαζύγιο»!

Εύκολος διαπραγματευτής στο «διαζύγιο»!

Πολλοί περίμεναν πως θα «ζωγράφιζε» στο γήπεδο λόγω της σπουδαίας καριέρας που είχε σε πρωτάθλημα κοντινής μας χώρας. Ούτε το 1/4 της ποδοσφαιρικής του αξίας δεν φανέρωσε όμως. Ούτε επιβεβαίωσε πως αξίζει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Πολλοί βαριούνται να τον βλέπουν σε σημείο που τον γιουχαΐζουν, λένε πως περπατάει αντί να τρέχει, ενώ ολημερίς κι οληνυκτίς τον… κράζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και ενόψει της νέας σεζόν αγχώνονται μην τυχόν και… δεινοπαθήσει η διοίκηση της ομάδας τους να λύσει τη συνεργασίας της μαζί του, αφού όπως πληροφορείται η στήλη, ο κόουτς δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Εμείς τους λέμε το εξής: Μην ανησυχείτε! Θα βρεθούν ομάδες στο εξωτερικό που θα ενδιαφερθούν και θα φύγει από μόνος του. Αυτό αφού νιώθει πως δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Κύπρο, θέλει να επιστρέψει στη χώρα που έζησε για πολλά χρόνια, ενώ δεν έχει ανάγκη να… καθίσει στο συμβόλαιό του. Εν ολίγοις, θα είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Εδώ σας θέλω κάβουρες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ