aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Έφαγαν» άκυρο οι τέσσερις από τους έξι του Ομόνοια – Δόξα

«Έφαγαν» άκυρο οι τέσσερις από τους έξι του Ομόνοια – Δόξα

Μεγάλες εκπλήξεις επεφύλαξαν οι ορισμοί των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Μίλοραντ Μάζιτς άφησε εκτός ορισμών «βαριά» ονόματα και έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς διαιτητές να βγουν στην πρώτη γραμμή. Επίσης, στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως οι τέσσερις από τους έξι διαιτητές οι οποίοι ορίστηκαν στο υπό διερεύνηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού παιχνίδι ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Δόξα δεν θα διαιτητεύσουν στην 4η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, οι Κωνσταντίνος Φελλάς, Νίκος Εγγλέζου, Χρίστος Ε. Χρίστου και Γιώργος Νικολάου δεν είναι καν στους ορισμούς του Μίλοραντ Μάζιτς. Aντίθετα, οι Μιχάλης Σωτηρίου και Δημήτρης Κουμή είναι ξανά στον «αφρό». Ο πρώτος ορίστηκε ως πρώτος βοηθός διαιτητής στο ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων, ενώ ο Δημήτρης Κουμή (4ος στο παιχνίδι Ομόνοια – Δόξα) θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση της Δευτέρας (27/9) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ