aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕδώ είναι Κύπρος

Εδώ είναι Κύπρος

Πρόσφατα στη Βρετανία στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με την ΑΕΚ Λάρνακας, έξι οπαδοί της αγγλικής ομάδας έδειχναν προς τους οπαδούς της κυπριακής ομάδας, με τα κινητά τους τις σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους. Υπήρξε αντίδραση και ο βρετανικός σύλλογος εντόπισε τους έξι λόγω των θέσεων που κατείχαν και τους αφαίρεσε τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν και τα έδωσαν σε άλλους. Δηλαδή, τους είπε ότι δεν κάνετε για οπαδοί μας.

Εδώ στην Κύπρο αν ένας οπαδός μιας ομάδας εμπλακεί σε επεισόδια βίας, θα τον δεις και την άλλη Κυριακή να φιγουράρει στο γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας του, χωρίς κανένα πρόβλημα. Την μεγαλύτερη ευθύνη για την βία την φέρουν τα σωματεία. Αν σταματήσουν τη διάθεση εισιτηρίων σε ταραξίες (το έκανε η Ομόνοια με κάποιους) και κόψουν τον ομφάλιο λώρο από τους οργανωμένους, τότε θα εξαληφθεί και η βία. Και φυσικά και τα γήπεδα να τηρήσουν τη νομοθεσία με τα CCTV και την ταυτοποίηση. Διαφορετικά θα μετράμε ερείπια.

Τς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ