aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈδειξε επιθετικές αρετές ο Εθνικός Άχνας

Έδειξε επιθετικές αρετές ο Εθνικός Άχνας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το φιλικό του Εθνικού με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν ένα τεστ στο οποίο ο Γιώτης Εγκωμίτης είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τη δουλειά που γίνεται στην Νάουσα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2) μπορεί να μην ήταν το καλύτερο δυνατό, όμως ο Κύπριος τεχνικός είδε πολλά στοιχεία τα οποία άρεσαν. Όπως για παράδειγμα η αντίδραση της ομάδας του, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έφερε το ματς στα ίσα και θα μπορούσε να κερδίσει και τον αγώνα.

Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Άχνας ήταν από εύκολο λάθος του Μπογκατίνοφ και ακολούθως ήρθε το 2-0. Ο Εθνικός κυριάρχησε στο παιχνίδι, είχε δύο δοκάρια, πέτυχε δύο γκολ με Γκλομπάρτ και Κονέ και φανέρωσε αρκετές αρετές. Έφτιαξε πολλές φάσεις για γκολ και είχε διάθεση και καλή ανάπτυξη. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως υπάρχει ικανοποίηση για την μέχρι τώρα δουλειά.

Άλλο φιλικό δεν αναμένεται να γίνει στην Νάουσα όπου βρίσκεται η ομάδα. Την Πέμπτη το βράδυ επιστρέφει η αποστολή και θα συνεχίσει στην Κύπρο την προετοιμασία της, όπου ήδη έχουν προγραμματιστεί κάποιες φιλικές αναμετρήσεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ