aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈχουν ισχυρά, πολύ ισχυρά κίνητρα

Έχουν ισχυρά, πολύ ισχυρά κίνητρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν μέχρι το φινάλε της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τώρα είναι η ώρα για τον κάθε σύλλογο ώστε να δώσει δυναμική στην πορεία προς την ευόδωση των στόχων. Το σημερινό ματς που θα διεξαχθεί στο Παφιακό μεταξύ της ΑΕΖ και του Ερμή είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον κάθε σύλλογο, με την έκβαση του οποίου να καθορίζει αναλόγως την επόμενη μέρα.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, αρχίζοντας από τη γηπεδούχο ΑΕΖ: Όσο υπάρχουν ελπίδες για την αποφυγή της απευθείας διαβάθμισης θα το παλεύει και το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή, είναι μια ευκαιρία για να υψώσει ανάστημα στην τελική ευθεία. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Ζακακίου, όμως οι ποδοσφαιριστές που επιλέγει ο Δημήτρης Δημητρίου στα τελευταία ματς είναι φιλότιμοι και στο σημερινό 90λεπτο λένε πως θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες, όμως αυτό που έχει σημασία είναι πως και σε προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΖ, παρά τις αδυναμίες της, έχει δείξει καλά στοιχεία. Θα χρειαστεί καλή οργάνωση στο παιχνίδι, συνοχή μεταξύ των γραμμών, όπως θέλει ο τεχνικός της ΑΕΖ. Ο Κυριάκου θα είναι εκτός, ενώ ο Ανδρέου θα επανέλθει. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι έμπειροι Σκόπλιακ και Μαμμίδης, ενώ μεγάλο βάρος στη μεσαία γραμμή θα σηκώσουν οι Τσιμόνζι, Σέργιος Παναγιώτου. Καλές εντυπώσεις αφήνει ο Ποσίνκοβιτς, ο οποίος μαζί με τον Σεμέδο θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος της ΑΕΖ.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Αραδίππου εάν όχι το τελευταίο, στο σημερινό παιχνίδι παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την εξασφάλιση της εισόδου στην εξάδα. Στον Ερμή αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά δηλώνουν πανέτοιμοι να ορθώσουν ανάστημα και να φτάσουν στο ύψος εκείνης της εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να φτάσουν σε μια σπουδαία επιτυχία.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας είναι πως υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και έτσι θα μπορεί να καταστρώσει όπως κρίνει καλύτερα το αγωνιστικό πλάνο του. Ο Κορμπεράν θέλει να δει τους παίκτες του να μπαίνουν αποφασιστικά, παίρνοντας με το «καλημέρα» τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ